Нова лотарија на Владата: “Фискална во рака – награда без мака“

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“, која ја најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески. Главни награди се стан и дуќан, а секои 45 дена ќе се доделуваат автомобил и вредносни ваучери за лаптопи, велосипеди, смарт телефони, ЛЦД телевизори… Извлекувањето ќе биде во девет ...

Временска прогноза за цела недела
Верниците го слават Крстовден- ова задолжително
Нови страни на фејсбук и нови „бомби“
ЕУ и САД очекуваат партиите да ги исполнат
Одложена седницата на Комисијата за политички
Јанева упати на претседателката на Врховниот суд
Давидовиќ и Младеновски: Да го одбраниме СЈО
Институциите глуви и слепи за уривањето на
СИТЕЛ: Субвенционирано вградување плин во
Средба Иванов - Бан Ки-мун: Чест и привилегија
СДСМ: Зошто ВМРО-ДПМНЕ сака да забрани снимање на
Јавноста има право да ја знае здравствената
ЕУ: СЈО е договорено од страна на сите политички
Граѓаните повторно на улица за поддршка на СЈО
(ВИДЕО) Грчева: Нема да дозволам кај мене да се