И летниковец ...

Барокниот летниковец на плоштадот Македонија ќе чини 350 000 евра. Два месеца по потпишувањето на договорот со скопски Бетон општината конечно ја објави сумата за еден од последните објекти од Скопје 2014-та. Што ќе содржи местото за одмор, за парите кои се трошат од буџетот, од канцеларијата на Тодоровиќ велат: „ Летниковецот ќе биде изработен од армирана бетонска конструкција и обложен со ...

Сончево и топло време со температура до 35 степени
Избирачки список: чистење или легализирање на
Почина професорот Димитар Мирчев
Покемон лудилото продолжува - во облик на тетоважи
Нема веќе продажба на паркинзи: Имотен лист само
Жерновски ги предаде ревизорските извештаи за
Клучна недела за преговорите
Автобуското стојалиште кај ТЦ „Мавровка“ е
Партизанска со 6 ленти кон Ѓорче
СДСМ: Џафери јавно да го покаже потписот на
Еве како ќе изгледа модерната плажа на Охридското
Одбележани 53 години од земјотресот
СДСМ бара да се смени уредникот на МТВ, од ВМРО
Утре е Св. Архангел Гаврил
Ништо од можноста Керим да биде на чело на ОН