Донесен нов закон за работни односи - петта верзија

Законот за работни односи го менуваме по петти пат, што говори колку несериозно Владата приоѓа кон оваа проблематика, оцени Радмила Шеќеринска и нагласи дека власта грубо ја злоупотреби европската регулатива. Понуден ни е текст во кој се вели дека се вградени европските директиви, но увидовме дека всушност се работи за фалсификат, зашто освен неколку, останатите одредби се владини и ...

Жолт аларм: Денес дожд и ветер со брзина и над 80
Почнува караванот „Купи куќа- купи стан“
Чешкиот министер за надворешни работи во посета
Меџитлија затворена за сообраќај до 23 часот
Пратениците на стендбај
Колку пријави, толку ЕУ амбасадори зад Јанева
Собраниска комисија го посети УБК
За 40 дена 9 нови инвестиции кои ќе отворат 3.610
Директна линија за мигрантите од Гевгелија до
Вториот модерен воз на пат за Македонија
Трезор: Илегалците ќе се спречат
Кочани лидер по вработување со проектот
ХРАНА ВО ПАРТИСКА ОБЛАНДА: Што навистина јадеме?
(ВИДЕО) Заев за Ал Џезеира Балканс: Над 100.000