Дневен весник `Фокус`, од среда во сите трафики!

Брендот "Фокус" станува дневен весник, оваа среда излегува првиот број. Весникот го основа Никола Младенов, кој е основач и на исто-имениот неделник со голем тираж. Како главен уредник е Јадранка Костова, уредничка на неделникот Фокус. Дел од тимот на овој медиум ќе бидат и Бранко Героски, Борјан Јовановски и Младен Чадиковски кои доаѓаат од А1 телевизија, која неодамна беше затворена од власта. ...

Временска прогноза за цела недела
Верниците го слават Крстовден- ова задолжително
Прислушувани разговори повторно на Фејсбук,
ЕУ и САД очекуваат партиите да ги исполнат
Власта инсистира Јанева да се појави во Собранието
Јанева упати на претседателката на Врховниот суд
Давидовиќ и Младеновски: Да го одбраниме СЈО
Институциите глуви и слепи за уривањето на
Николова: Груевски не треба да се амнестира од
СДСМ: Зошто ВМРО-ДПМНЕ сака да забрани снимање на
Јавноста има право да ја знае здравствената
ЕУ: СЈО е договорено од страна на сите политички
ОН предупредуваат на ставот на Македонија кон
(ВИДЕО) Грчева: Нема да дозволам кај мене да се
Граѓаните повторно на улица за поддршка на СЈО