АЕК гради футуристичка кула на Водно (фото)

Агенцијата за електронски комуникации почна изградба на телекомуникациска кула на врвот на Водно со антенски систем за мониторинг и контрола на радиофреквенциите. Кулата ќе биде висока 155 метри, а вкупната инвестиција изнесува 18 милиони евра, средства на АЕК.

Меторолозите предупредуваат: Ново невреме во
Голема Богородица - заштитник на сите христијани
Емел Рамковска на слобода, ја одлежа
СЈО – Една година борба со опструкции
Околу 1.000 рудари ќе се вратат на работа во
Неславен рекорд: Прилепчанец води во испиен
Санта Аргирова е новиот уредник на информативната
СДСМ: Гафот на Делев го издава Груевски,
Љуљзим Хазири ќе биде петтиот член на ад хок
Честитки за празникот, Иванов повика да им се
Лидерите на втора пауза во текот на преговорите
Карпите кои ги донесе минатогодишната поплава над
Новиот бран бегалци донесе нов бран шверцери со
Поради градежни работи во Србија: Од 4 септември
Ќе продолжиме со штрајк ако остане сегашната влада