Уште во 12 век уморните арапски моќници им довериле на две муслимански семејства да бидат вратари на Црквата на светиот гроб во Ерусалим ЕРУСАЛИМ - Црквата на ...
| | веќе видена

Aстралиско-македонските општини коишто ја сочинуваат Сиднејско австралиската епархија на МПЦ со осуда за албанската платформа која се наметнува како услов за ...
| | веќе видена

next