Журнал

Поглаварот на Исламската верска заедница Реис ул Улема Х. Сулејман еф. Реџепи упати порака до верниците од исламска вероисповест по повод почетокот на светиот ...
сите 88 | | | веќе видена

Министерката за локална самоуправа Ширет Елези врз основа на Законот за општата управна постапка денеска ги огласи за ништовни решенијата на директорот на ...
сите 23 | | | веќе видена

Меѓуресорската државна комисија за борба против недозволено производство, трговија и злоупотреба на дроги денеска го презентира истражувањето „Евалуацијата на ...
сите 17 | | | веќе видена

Финализираа сите активности пред отпочнување на ЈЗУ Универзитетски Институт за позитронско емисиона томографија (ПЕТ Центар) со работа со пациенти. По тој ...
сите 40 | | | веќе видена

Во 2016 година пратениците во македонското Собрание на теми поврзани со тецата во најголем дел дискутирале за нивните права на соодветно образование, на ...
сите 32 | | | веќе видена

Лидерите на земјите од Г-7 се договорија да им помогнат на земјите од кои пристигнуваат мигранти, се наведува во заедничкото соопштение, кое ќе биде објавено ...
сите 13 | | | веќе видена

Министерот за образование и наука Пиштар Лутфиу учествуваше на свеченоста по повод дипломирањето на тринаесетата генерација на Универзитетот на Југоисточна ...
сите 4 | | | веќе видена

next