Журнал

Јавен повик за избор на најдобри бизнис планови и за започнување бизнис е објавен во рамки на Проектот финансиран од Европската унија насловен „Интегрирање на ...
сите 30 | | | веќе видена

Во Основниот суд Скопје 1, в.д. претседателката Татјана Михајлова донела нов годишен распоред на судии, според кој, извесен број судии, кои досега работеа на ...
сите 55 | | | веќе видена

Грчкиот амбасадор во Република Македонија Димитрис Јанакис, одговорил на писмото што го добил од гевгелискиот градоначалник Иван Франгов за време на блокадата ...
сите 8 | | | веќе видена

Како и изминатите години и годинава,Министерството за култура на Албанија не прифати ни еден проект на македонските друштва. Ова преку соопштение го ...
сите 11 | | | веќе видена

next