Журнал

Пред Собранието на Македонија во моментов е мирно, а се забележува и дека излегуваат граѓани кои претходно влегоа во собраниската зграда. Насобраните пред ...
сите 19 | | | веќе видена

Претставници од општините од североистокот, од меѓународната заедница и од Владата денеска во Куманово дискутираа на тема „Развој без прогрес-Македонија и ...
сите 35 | | | веќе видена

Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип денеска ги претстави пред средношколците од општина Кавадарци своите понуди за високо образование. Ректорот Блажо Боев ...
сите 12 | | | веќе видена

Министерот за одбрана Зоран Јолевски во рамки на посетата на Хрватска оствари повеќе билатерални средби со негови колеги и со високи претставници од ресорните ...
сите 42 | | | веќе видена

Почитување на Деловникот со поминување на следната точка од дневниот ред - избор на претседател на Собранието, побара на денешното 20-то продолжение лидерот на ...
сите 169 | | | веќе видена

Нотарите во Република Македонија сметаат дека одредбите во Законот за нотаријат кои стапија на сила на почетокот на годинава непотребно усложнуваат и ...
сите 15 | | | веќе видена

Врховниот суд на денешното продолжение на општата седница не донесе одлука за рефератот по правното прашање „дали доказите кои се стекнати на незаконит начин ...
сите 192 | | | веќе видена

next