Журнал

НВО Екосвест и Германската амбасада денеска во Скопје ќе го промовираат проектот за клима и заштита на климатските промени „City tree“ и ќе му ги предадат на ...
сите 63 | | | веќе видена

Брзо формирање нова влада посветена на спроведување на реформите, почитување на изборните резултати, имплементација на договорот од Пржино и воздржување од ...
сите 561 | | | веќе видена

Албанските и косовските граѓани и понатаму се најбројни меѓу граѓаните од европските земји по бројот на баратели на азил во некоја од земјите членки на ЕУ. ...
сите 21 | | | веќе видена

Постојат две реални и можни решенија за излез од политичката криза, а тоа се малцинска влада со јасно откажување од албанската платформа од страна на Заев или ...
сите 336 | | | веќе видена

Владата функционира во едни специфични услови, меѓутоа функционираме согласно закон и без разлика што изборите поминаа и нема формирано нова влада, државата не ...
сите 84 | | | веќе видена

Одржување на предвремени парламентарни избори заедно со локалните, или отфрлање на Тиранската платформа и поддршка од ВМРО-ДПМНЕ за малцинската влада на Зоран ...
сите 336 | | | веќе видена

next