Журнал

Демократските процеси ќе продолжат. Државата мора да профунционира во полн капацитет. Во прашање е доведена егзистенцијата на граѓаните и на фирмите поради ...
сите 205 | | | веќе видена

ВМРО-ДПМНЕ денеска соопшти дека нема да се реализираат елементите од тиранската платформа затоа што граѓаните ја осудуваат и не гласаат за неа. - Република ...
сите 202 | | | веќе видена

Изјави, кои можат да се толкуваат како политичко мешање во внатрешните работи на соседна држава, не помагаат во градењето добрососедски односи во Западен ...
сите 175 | | | веќе видена

Ширум светот денеска се одбележува Денот на планетата Земја, а во многу земји по тој повод се одржува Марш за науката, со цел да се подигне свеста на јавноста ...
сите 24 | | | веќе видена

Европа и мигрантската криза - справување со причините и последиците е темата на дебатата што денеска во Скопје ја организира Европското движење во Република ...
сите 27 | | | веќе видена

next