Продавачката која добила отказ во Задар поради две кришки пршута стана симбол на работничкиот отпор во Задр, а и пошироко. За неа денеска пишуваат сите медиуми ...
сите 3 | | | веќе видена

Терминалите еден и два на меѓународниот аеродром во Хамбург утринава се евакуирани откако стотина патници почувствувале силен мирис од непозната природа и ...
сите 29 | | | веќе видена

Не постои родители на светот кој нема да дадт се од себе, за да му помогнат на детето. Со последниот атом на сила ќе се бори за здравјте на своето дете, а овие ...
сите 3 | | | веќе видена

Дали ви се верува дека постои животно кое може да умре поради недостаток на секс? Тоа е ласицата. Кога бара а не може да најде партнер или кога подолго време ...
сите 2 | | | веќе видена

next