ТВ Нова

Со доделување ваучери за гориво на совесните возачи во Скопје за кои при контрола на сообраќајната полиција беше утврдено дека возат без присуство на алкохол ...
сите 51 | | | веќе видена

Да не бидеме форматирани од еден единствен јазик, да ги отвориме сите наши хоризонти благодарение на јазичниот плурализам, порача денеска францускиот амбасадор ...
сите 20 | | | веќе видена

Државниот завод за статистика воспостави апликација за мобилни уреди – Макстат на која корисниците ќе можат да ги следат статистичките податоци преку нивните ...
сите 132 | | | веќе видена

СВР Куманово денеска излезе со соопштение во врска со настанот во кој е инволвиран претседателот на општинската организација на СДСМ Куманово, а кој се случи ...
сите 25 | | | веќе видена

Ниту еден контејнер со опасен отпад не е извезен од Италија и ниту една содржана тарифна ознака не се однесува на отпад, за кој при увоз, извоз и транзит ...
сите 16 | | | веќе видена

Незадоволни од актуелниот статус и нееднаквоста во третманот пред судската и извршната власт, вработените во судската служба најавија повторно радикализирање ...
сите 21 | | | веќе видена

Се поголем е бројот на земји од Источна Европа и Балканот, коишто преземаат мерки против фондациите спонзорирани од Сорос, пишува во опширната анализа на ...
сите 48 | | | веќе видена

next