Телефони

Во постојаните кампањи за поголема свесност во сообраќајот во Македонија ретко се говори за употребата на смартфоните, особено кај помладите генерации кои ...
| | веќе видена

Со големо задоволство Вип најавува збогатување на своето портфолио во мобилната телефонија со четири нови постпејд тарифни модели прилагодени кон ...
сите 19 | | | веќе видена

Интерфејсот UX 6.0 на LG G6 има 18:9 сооднос на дисплејот и мултимедијална поддршка за отварање на повеќе прозорци одеднаш, со две апликации од страните, кои ...
| | веќе видена

next