Град Скопје

Градот Скопје реагира на невистините и манипулациите изнесени од страна на директорот на ПОЦ и претседател на ОО СДСМ –Центар, Саша Богдановиќ, околу ...
сите 43 | | | веќе видена

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски и директорот на ЈП „Улици и патишта“, Синиша Ивановски, ...
сите 9 | | | веќе видена

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на Општина Aеродром, Ивица Коневски и директорот на ЈП„Паркови и зеленило“, Душан Авировиќ, ...
сите 37 | | | веќе видена

На јавниот повик за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на град Скопје за купување печки на пелети кој заврши на 13.03.2017 година ...
сите 100 | | | веќе видена

Градот Скопје Ве поканува на пролетното садење дрвја во Општина Аеродром, што е закажано за утре /25.03.2017 година, сабота/, во 11 часот во новоподигнатата ...
сите 37 | | | веќе видена

Утре /23.03.2017 година, четврток/ во 11 часот, на улица „Ташко Караџа“ во населба Автокоманда, изјави за медиумите ќе дадат градоначалниците на Град Скопје и ...
сите 37 | | | веќе видена

Градот Скопје ги негира наводите наведени во одредени натписи во врска со изградбата на новиот Луна Парк, каде се тврди дека за изградбата на истиот ќе се ...
сите 23 | | | веќе видена

Се известуваат сите корисници на јавни површини за вршење на дејност надвор од деловен простор дека летната сезона за вршење на дејност надвор од деловен ...
сите 4 | | | веќе видена

Градот Скопје е меѓу трите европски града со најдобри решенија за одржлива мобилност, заедно со градовите Лисабон (Португалија) и Малме (Шведска). Наградата ...
сите 17 | | | веќе видена

Градот Скопје е еден од финалистите за наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, која секоја година се доделува од страна на Европската ...
сите 67 | | | веќе видена

Градот Скопје повторно сака да ја информира јавноста околу дел од нејаснотиите поврзани со изградбата пристапна улица со посебен сообраќаен режим на Кеј 13 ...
сите 47 | | | веќе видена

Градот Скопје реагира на невистините и манипулациите изнесени од страна на директорот на ПОЦ и претседател на ОО СДСМ –Центар, Саша Богдановиќ, околу ...
сите 76 | | | веќе видена

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски и директорот на ЈП „Улици и патишта“, Синиша Ивановски, ...
сите 19 | | | веќе видена

next