Репортер

Претседателот на државата Ѓорге Иванов денеска во Москва ќе се сретне претседателот на Руската Федерација, Владимир Путин, информираат од кабинетот на рускиот ...
сите 146 | | | веќе видена

Веќе на границата на Македонија, во соседна Србија, стигна уште една опасна перверзна сексуална игра која основците и средношколците ја играат на журките ...
сите 22 | | | веќе видена

Доц.д-р Калина Гривчева-Старделова од Универзитетската клиника за гастроентерохепатологија е избрана за претседател на Лекарската комора на Македонија. За ...
сите 87 | | | веќе видена

Во 2015 година општинските организации на СДСМ ги уплатувале директно на трансакциска сметка на партијата собраните пари за месечна членарина, без да се ...
сите 11 | | | веќе видена

Добро, господине Кирил, ваша награда, ваш избор, но дозволете да ве потсетам дека изборот ги проектира вредностите на наградениот врз оној што наградува. Ние ...
сите 143 | | | веќе видена

Министерството за локална самоуправа (МЛС) иницира Владата да побара автентично толкување од Собранието за мандатите на градоначалниците и на членовите на ...
сите 31 | | | веќе видена

next