Репортер

или ДАЛИ ВРЕДИ? (2) Ако се тргне само по економската логика на дилемата „дали вреди?“ при сите наши лични но особено и општествени одлуки, тешко дека воопшто ...
сите 28 | | | веќе видена

Швајцарија најавува продолжување на поддршката за Македонија со нова тригодишна стратегија. – Денес Швајцарија е еден од најголемите билатерални партнери на ...
сите 22 | | | веќе видена

И небото плаче кога од овој свет заминува некоја топла и благородна душа, веруваат повозрасните, во моменти кога реки од солзи, една од горе, од височините, ...
сите 20 | | | веќе видена

next