Нова Македонија

(Повод: Текстот „Здравствениот дом во Битола прекуноќ (пре)именуван во ЈЗУ ’Д-р Хаим Абраванел’“, објавен на 10.3.2017 во „Нова Македонија“) Доктор Хаим ...
сите 3 | | | веќе видена

УНИЦЕФ денеска ја осуди компанијата, која им продава млеко на Американците, од „ранливи и сиромашни мајки“ од Камбоџа. Проблемот стана актуелен оваа недела, ...
сите 16 | | | веќе видена

next