Нова Македонија

Голем број граѓани и јавни установи од Гевгелија бараат помош од Секторот за водовод и канализација на јавното комунално претпријатие „Комуналец“ за санирање ...
сите 17 | | | веќе видена

Големи региони на Амстердам беа засегнати од прекин на електрична енергија, поради што запре движењето на трамваите и возовите, а многу електрични патни знаци ...
сите 6 | | | веќе видена

Александра Трајческа е дванаесетгодишна млада прилепчанка, која веќе четири круга со своето пеење на регионалното музичко шоу „Пинк ѕвездички“ го плени ...
сите 8 | | | веќе видена

Во битката со времето да се обезбедат потребните 54.000 евра за лекување во Австрија на детето Давид Стојановски се вклучија многу хумани граѓани и организации ...
сите 2 | | | веќе видена

next