Вкупната вредност на извозот на стоки од Македонија во периодот јануари-ноември 2016 година, изнесува 241.950.630.000 денари (4.364.227.000 долари) и бележи ...
сите 42 | | | веќе видена

Државната комисија за спречување на корупцијата денеска ќе одржи јавна седница. Членовите на Комисијата ќе ги разгледаат поднесените приговори во врска со член ...
сите 89 | | | веќе видена

next