Претседателот на Русија Владимир Путин на средбата со премиерот на Србија Александар Вучиќ во Москва порача дека се надева на натамошен позитивен развој на ...
сите 60 | | | веќе видена

Главна преокупација во следните три години ќе биде формирањето на адресниот регистар, масовната проценка на недвижностите и 3Д катастарот во Македонија, изјави ...
сите 9 | | | веќе видена

400 невработени ќе одат на обука кај познат работодавач. Мерката ќе се финансира со 11,5 милиони евра. Програмата ќе трае 3 месеци, а оние ќе учествуваат во ...
сите 56 | | | веќе видена

next