Законот за социјалното претприемништво се очекува да ја подобри социјалната слика на ранливите категории. Странските искуства покажуваат дека формирањето на ...
сите 28 | | | веќе видена

Нема да пропаднат програмите против СИДА, туберколоза и маларија. Министерството за здравство најави финансиска поддршка. Од здружението на граѓани „ХОПС“ ...
сите 27 | | | веќе видена

next