Препаратите за дератизација може да ги направите сами и тоа едноставно и евтино. Пред да го испрскате домот со отровни хемикалии, обидете се од штетниците да ...
сите 8 | | | веќе видена

Македонецот што работел за ЦИА го бунтувал народот против комунистите Kако ЦИА врбувала Македонци пребегани во Грција за да ја шпионираат Македонија, односно ...
сите 19 | | | веќе видена

Доколку ве нападнал вирус преку фејсбук потребно е веднаш да ги превземете следните чекори 1. Првиот чекор е секако променете ја лозинката на фејсбук 2. Ако ...
сите 13 | | | веќе видена

Најстарата светилка на светот свети цели 110 години – никогаш не е изгасната и никако да се расипе. Сместена е во една противпожарна станица и наполни 110 ...
сите 49 | | | веќе видена

next