Макфакс

Пратеничките групи на ВМРО-ДПМНЕ имаат едниствена намера -да не дојдат точките од есенцијална важност на дневен ред, како избор на генерални секретари и ...
сите 13 | | | веќе видена

Пратеникот од ВМРО ДПМНЕ Крсто Јовановски во одбрана на неговата колешка Јелена Жугиќ која вчера беше сменета од директорското место на „Театар Кoмедија“. Ја ...
сите 9 | | | веќе видена

По сето она што го слушнавме од министерот за финансии, мислам дека треба веднаш да си поднесе оставка, тој човек не е способен да ја врши функцијата, му ...
сите 17 | | | веќе видена

Фајде нема од одлуката во еден ден да се разрешат 1500 членови на управни одбори, со едно млитаво образложение дека ќе се намалеле трошоците, а сите знаат ...
сите 41 | | | веќе видена

ЛЕД мониторите кои ги спомнува партискиот директор на СОЗР се набавени во транспарентна процедура на законски начин и остануваат во сопственост на државата. ...
сите 240 | | | веќе видена

Волкот го менува влакното, ама навиките не. Социјалдемократскиот сојуз на Македонија ги менува раководствата, но навиките му остануваат исти. Лагата е нивни ...
сите 338 | | | веќе видена

next