Макфакс

Креативен дизајн на живеалишта на големите филмски реѓисери, доколку тие би биле изградени по примерот на атмосферата во нивните филмови. Малку необично…
| | веќе видена

Логистиката за овој значаен настан и за македонската кинематографија, и промоција на уште неколку наши филмски проекти веќе седми ден се „подгрева“ на ...
сите 28 | | | веќе видена

Мрежата за заштита од дискриминација и Граѓанската организација за унапредување на правата на еднородителските семејства „Една може“ ги осудуваат ...
сите 7 | | | веќе видена

next