Радио Слободна Европа

Битолчани протестираат против загадувањето на воздухот. Битола е еден од најзагадените градови во Македонија. декември, 2016. Министерството за животна средина ...
сите 26 | | | веќе видена

Пост глобал трио Звучните пејзажи на ПОСТ ГЛОБАЛ ТРИО и сликите на бесчувствителност на хомосапиенсот кон остатокот од живиот свет на оваа планета од изложбата ...
сите 2 | | | веќе видена

next