Либертас

Почитувани, ве молам да го објавите ова, можеби ќе помогне да се реши оваа неверојатна глупост. Неколку илјади жители од Новиот реонски центар во Ново Лисиче ...
сите 7 | | | веќе видена

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов ја повикува Владата да го објави и образложи текстот на договорот за добрососедство со Бугарија пред негово ...
сите 321 | | | веќе видена

Раководството на компанијата „Фиат“ и синдикатот потпишаа договор со што се стави крај на штрајкот во фабриката во Крагујевац. За време на разговорите било ...
сите 7 | | | веќе видена

Извршниот одбор на Здружението на јавните обвинители со писмо до претседателот на Собранието на Република Македонија, до генералниот секретар на Собранието и ...
сите 15 | | | веќе видена

Социјалдемократската унија реагираше на текстот „ Откако ВМРО-ДПМНЕ замина во опозиција, Лазе Еленовски излезе од коалицијата со Груевски “: „СДУ е политичка ...
сите 36 | | | веќе видена

Советот за социјална сигурност на денешната седница ги разгледа предлог проектите за подобрување и унапредување на социјалната сигурност и животниот стандард ...
сите 30 | | | веќе видена

Експертската група забележа дека две години по првиот извештај, напредокот во спроведувањето на огромниот број препораки е многу слаб. Ова треба да биде ...
сите 30 | | | веќе видена

Ние дефинитивно мораме да си преиспитаме многу нешта во државава – од историски, образовен, културен, научен и секој друг аспект. Зашто праксата ни покажува ...
сите 12 | | | веќе видена

По повод барањето на македонските власти на македонска државна делегација да и се дозволи годишнината од најголемиот македонски празник – Илинден да го ...
сите 29 | | | веќе видена

next