Капитал

На аеродромот “Ататурк” во Истанбул дневно минуваат повеќе од 150.000 патници од целиот свет Од почетокот на 2017 година производите на македонскиот бренд ...
сите 19 | | | веќе видена

Софтверската компанија Netcetera, инвестицискиот фонд SCV и уште неколку меѓународни ко-инвеститори вложија во компанијата што развива технологија за ...
| | веќе видена

Мариса Маер ја заврши својата последна голема задача на чело на Yahoo. Штом ќе биде финализирана продажбата на дел од компанијата на американски Verizon за ...
сите 32 | | | веќе видена

Димитар Богданоски, менаџер за продажба, Микросам Како прилики за раст ги гледаме источните пазари и Северна Америка -Каква година очекувате да биде 2017 на ...
сите 31 | | | веќе видена

Трајан Ангелоски, заменик генерален директор, Ариље метал Бизнисот ја плати најголемата цена заради политичката криза! -Каква година очекувате да биде 2017 на ...
сите 2 | | | веќе видена

Ванчо Чифлиганец, генерален извршен директор на Адора Инженеринг Доколку продолжи неизвесноста, не можеме да бидеме оптимисти - Каква година очекувате да биде ...
сите 4 | | | веќе видена

Сашо Наумоски, Генерален извршен директор на Витаминка АД Верувам дека следи време на стабилизирање и насочување кон продуктивност - Каква година очекувате да ...
сите 4 | | | веќе видена

Премиум автомобилските брендови Jaguar и Land Rover се враќаат на македонскиот пазар – Аутомобили Гроуп e новиот официјален импортер и дистрибутер на овие ...
сите 23 | | | веќе видена

Термоизолациониот материјал „ТермоСтоп” на прилепската компанија Металотехника заштедува 30-50% од енергијата што ја трошат објектите. Иновацијата на ...
сите 7 | | | веќе видена

Интернет трговецот Amazon ја изврши првата испорака со дрон. На семејство што живее во близина на Кембриџ во Англија, од воздух му е доставен уред за стриминг, ...
сите 5 | | | веќе видена

„Алкалоид“ доби признание за позитивен имиџ во категоријата фармација, додека брендот „Good Nature“ беше изгласан од страна на студентите во категоријата чаеви ...
сите 8 | | | веќе видена

next