Старата и добро позната изрека вели дека за среќа е потребно малку! Воведете од сè помалку во вашето секојдневие и бидете насмеани. САКАЈТЕ СЕ СЕБЕ Направете ...
сите 8 | | | веќе видена

Секој ден би требало да имате по пет оброци, меѓутоа пазете да не претерате со количината на храна, поточно со вкупната калорична вредност. Појадокот е ...
| | веќе видена

Љубовниот живот на италијаните е прилично зачинет и воопшто не им е чудно да направат отстапки од секојдневните можности, покажало последното истражување на ...
сите 16 | | | веќе видена

Дали се сеќавате кога последен пат сте биле вистински среќни? Најголем број на луѓе не можат да одговорат на ова прашање. Затоа стручните лица предлагаат ...
сите 20 | | | веќе видена

Лагите зборуваат сè. Најновите истражувања покажуваат дека секој од нас знае да излаже од 2-3 пати во текот на денот. Најчесто лажеме за да избегнеме конфликти ...
сите 50 | | | веќе видена

next