Во интересна и пријатна кафе дружба нашиот тим разговараше со генералниот менаџер на хотел Опера Хаус, Михајло Колев. Опера Хаус претставува бутик хотел кој е ...
| | веќе видена

Во еден од најубавите предели во Македонија, се простира Станбениот Комплекс Маврово кој е идеален за сите оние кои сакаат да имаат свој личен простор во кој ...
сите 2 | | | веќе видена

Иако дефиницијата за „идеален“ изглед е различна за секој од нас, сите се согласуваме дека торзото во форма на V е неизоставен дел од совршената фигура. Затоа ...
| | веќе видена

next