Дневник

Манастирот „Света Богородица Балаклија“ во Делчево бил осквернавен завчера, токму пред вчерашниот празник Источен петок или Балаклија, информираат од МВР. ...
сите 22 | | | веќе видена

Евакуирано училиште, опасност од експлозија на гасна станица и изгорени вредни архивски материјали од Заводот за урбанизам и архитектура на град Скопје е ...
сите 39 | | | веќе видена

Приходите на „Американ експрес“ изнесуваат 7,9 милијарди долари во првиот квартал или 2 отсто помалку во споредба со претходната година. Најголемата компанија ...
сите 22 | | | веќе видена

Откако не успеал да пронајде купувач, сопственикот на една вила во Ленкшајер одлучил да ја понуди на лотарија, каде што е неопходно само да платите 2,5 долара ...
сите 2 | | | веќе видена

next