Дневник

Најголемата нафтена компанија во светот „Ексон мобил“ објави дека планира да инвестира 20 милијарди долари до 2022 година во САД. Таа ќе прошири и модернизира ...
сите 55 | | | веќе видена

Најбогатите 20 отсто Македонци добиваат 6,6 пати повеќе пари отколку тие 20 отсто на дното, со најниски приходи. Ова го покажуваат податоците на Европското ...
сите 42 | | | веќе видена

Свежи јајца директно од фарма, органско млеко директно на домашна адреса, козјо сирење произведено на традиционален начин... се дел од огласите на социјалните ...
сите 11 | | | веќе видена

Kредитната агенција „Стандард и Пурс“ го потврди кредитниот рејтинг на Македонија на нивото ББ минус, со стабилен изглед, односно со проекција дека во следниот ...
сите 13 | | | веќе видена

next