Денешен

Состојбите со улиците во Центар стануваат загрижувачки, после секој паднат снег, вели во денешната изјава Јордан Ристески советник во општина Центар. Во ...
сите 26 | | | веќе видена

Оваа играчка е обожувана кај сите малечки деца, а 6-годипното момче ја добило од своите родители. Најпрвин никој не се сомневал дека нешто не е во ред, но ...
сите 12 | | | веќе видена

Претседателот на Владата Емил Димитриев и заменикот на претседателот на Владата Владимир Пешевски денеска остварија средба со претставници на синдикатот и на ...
сите 45 | | | веќе видена

Наместо на 4 години, вакцината ди-те-пер децата ќе примаат на 6 години, со што ќе имаат една вакцина помалку. Станува збор за ревакцинација ди-те-пер, ако ја ...
сите 23 | | | веќе видена

Во игра се парите на СОРОС, директното политичко влијание на СДСМ и БЕСА со цел да се фингира во општеството привидност дека сите се против составување на ...
сите 16 | | | веќе видена

Клиниката за токсикологија како и во поголем број здравствени установи има постојано потреба од нов кадар и од доктори, сестри и од болничари, посочи денеска ...
сите 43 | | | веќе видена

Здравството како општествен сектор, кој е од примарно значење за граѓаните на една држава особено во периодот од 2002 – 2006 беше погоден од „ураганот“ наречен ...
сите 6 | | | веќе видена

Убавата наставничка по англиски јазик од Тексас, 24-годишната Александрија Вера, на која и се заканувале 30 години затвор затоа што редовно одржувала сексуални ...
сите 2 | | | веќе видена

next