Денешен

Изолација на Р. Македонија и потполно попречување на нормална комуникација помеѓу македонската влада со администрацијата во Вашингтон, предизвикување на ...
сите 38 | | | веќе видена

Централниот регистар на Република Македонија информира дека ќе врши прием на годишни сметки и финансиски извештаи за 2016 година во сабота и недела од 8 до 16 ...
сите 15 | | | веќе видена

Вкупно 500 војници од Македонија, Бугарија, Црна Гора, Србија, Романија, Словенија, Украина и САД учествуваа во воените вежби „Платинест орел“, што се ...
сите 2 | | | веќе видена

Управата за електронско здравство континуирано функционира и постојано се стреми кон надградба и доусовршување на системот „МојТермин“. Во 2016 година во ...
сите 23 | | | веќе видена

Основниот суд Скопје 1 – Скопје денешното однесување на обвинителките од Специјалното јавно обвинителство на рочиштето за насилствата пред општина Центар го ...
сите 167 | | | веќе видена

Одново можеме да кажеме дека Дубаи е светлосни години пред целиот свет. Во Дубаи иднината уште еднаш пристигнува со самата идеја и план да се изгради ротирачка ...
сите 6 | | | веќе видена

Центар за вработување на лицата со хендикеп кој ќе претставува место каде и компаниите и лицата со хендикеп ќе можат да ги добијат сите неопходни информации и ...
сите 72 | | | веќе видена

Жителите на Општина Центар го обновија барањето до градоначалникот Андреј Жерновски за мораториум за градење во Дебар Маало и во Градски парк. Тие барањето му ...
сите 16 | | | веќе видена

Повеќе од сто настани ќе бидат организирани во Берово од средината на март до крајот на годинава во рамки на манифестацијата „Берово – град на културата“ во ...
сите 17 | | | веќе видена

next