Сугестиите ода нашата потсвест ни го креираат животот. Тие се нашите фундаментални, често догматични и изопачени сфаќања, според кои несвесно ги носиме сите ...
сите 4 | | | веќе видена

Дерматолог од Универзитетската клиника во Сан Диего, кој работел на вакцина против антракс, моментално работи на заштита од акни... Професорот Ерик Хуанг е ...
сите 7 | | | веќе видена

Новиот филм на Теона Стругар Митевска „Господ постои, нејзиното име е Петрунија“ ја доби поддршката од потпрограмата МЕДИА на Креативна Европа, на последниот ...
сите 8 | | | веќе видена

next