Колкав период ви беше потребен за да ја завршите продукциската фаза? Марјан Гавриловски: Пред-продукциската фаза немаше некој стриктно одреден период. Бидејќи ...
сите 19 | | | веќе видена

По повод 112тиот роденден на Салвадор Дали, следува еден потсетник за неговиот фантастичен. анимиран филм “Дестино”. Низ текот на неговата кариера, Салвадор ...
сите 2 | | | веќе видена

next