Бизнис Инфо

Вкупната вредност на договорените градежни работи во странство, во текот на 2016 година, изнесува 2.780.107.000 денари, што е за 26,9% помалку во однос на ...
сите 13 | | | веќе видена

Оф мори мајкоооо… и секогаш на ова имаме: па што ти е крива мајка ти? И навистина така е, што е крива таа што вам ви е тешко или вие нешто не сте направиле ...
сите 2 | | | веќе видена

Бизнис конфедерацијата на Македонија ѝ ја додели Меѓународната награда за општествена одговорност на Охридска банка Сосиете Женерал за концептот План за стан, ...
сите 4 | | | веќе видена

Земјоделски производители од Македонија учествуват на најголемиот саем за органски производи Биофах, што се одржува од 15 до 18 февруари во Нирнберг, ...
сите 51 | | | веќе видена

Поголема заштита на домашното растително производство, е причината поради која Македонија од први јуни годинава ќе почне да издава нови фито сертификати, ...
сите 32 | | | веќе видена

Сопственичката на едно кафуле во Виена на гостите им наплатува по едно евто доколку ги полнат мобилните уреди (телефони, таблети), пишува австрискиот портал ...
сите 7 | | | веќе видена

Непрофитните организации (НПО) успеваат благодарејќи на луѓето и поради нивната посветеност, интелигенција и мотивираност. Затоа е најдобро да се најдат и да ...
сите 2 | | | веќе видена

Телекомуникацискиот оператор Вип ја најавува новата промоција во постпејд сегментот на мобилната телефонија со којашто корисниците добиваат можност за ...
сите 14 | | | веќе видена

Стопанската комора на Македонија формираше Македонско – српски деловен совет, со цел да се развијат трговски контакти, насочување и унапредување на извозно – ...
сите 55 | | | веќе видена

Во тек е пријавување на нови бизнис идеи во Клубот на Бизнис ангели на ЦЕЕД Македонија. Секој што има идеја за стартување бизнис, може да аплицира на повикот, ...
| | веќе видена

Дизајн што продава е тридневен настан којшто претставува стимулација за младите претприемачи и брендови во развој. Настанот нуди можност не само да ги изложите ...
сите 2 | | | веќе видена

next