Вообичаено за лекарите во 19 век било да лекуваат пациентки кои страдале од „хистерија“. Симптомите најчесто вклучувале постојана вознемиреност, раздразливост ...
| | веќе видена

Шала на страна, типов е бездомник, а снимката е направена од безбедносната камера на компанијата Central RPL во Мидленд, токму во моментот откако бездомникот ...
сите 2 | | | веќе видена

Татко и син купиле коњ. Другиот ден тргнале некаде, поминувајќи низ селото.Таткото рекол:– Сине, качи се ти на коњот, јас ќе поодам.Кога ги виделе, селаните ...
сите 2 | | | веќе видена

Градиме бетон, асфалтираме трева, таманиме дрва, и некако си мислиме дека сме ја победиле природата. Но ѝ дадеме ли момент, сфаќаме дека цело време била тука ...
| | веќе видена

Пазете, зборуваме за автомобил произведуван од 1989 до 1991 година.
сите 2 | | | веќе видена

Човештвото пека за авотмобили што летаат веќе едно пола век. Изгледа тука ги чуваат.Гарант си помислил: „Демек некој ќе примети…“Во вакво време, може и подобро ...
| | веќе видена

Steve Mould најде начин да стави камера во микробранова без да ја уништи. Ветува интересна серија од видеа. Почнува со сапун Ivory, кој плута на вода и содржи ...
сите 4 | | | веќе видена

next