TexRex"Можности и предизвици за рециклирање на текстилниот отпад

Во рамките на Проектот на УСАИД – “Партнерство за подобра бизнис регулатива”, каде главен имплементатор е ЕПИ ЦЕНТАР Интернационал во партнерство со трите ...
 • Holiday Inn, Skopje
 • 10:00:00 , 29 Јун, 2017 до 14:30:00 , 29 Јун, 2017
 • EPICENTAR International
 • 5 доаѓаат, 3 можеби
 • 3-й Йога-тур в Македонии+Скетчинг

  Мы с Настей снова организуем летний йога-тур в нашей любимой Македонии! Едем в древний и прекрасный Охрид, на берег теплого Охридского озера заниматься йогой, ...
 • Коњско, Охрид, П. Југословенска Репуб. Македонија
 • 16:00:00 , 30 Јун, 2017 до 19:00:00 , 09 Јул, 2017
 • Alina Murenkova Kostrichenko
 • 4 доаѓаат, 3 можеби
 • Wander- und Kulturreise Mazedonien

  „Entdecke mit uns die unbekannte Bergwelt Mazedoniens“ Mazedonien gehört zweifelsohne zu den unbekannten Reisezielen in Europa, eigentlich zu Unrecht, denn ...
 • Skopje
 • 19:00:00 , 25 Јун, 2017 до 22:00:00 , 02 Јул, 2017
 • Straußenclique
 • 1 доаѓаат, 4 можеби
 • Friday50 Afterwork Parties!

  Придружете ни се на најдобрите afterwork коктел забави во градот – секој петок во текот на месец јуни од 17-20 часот! 50 бесплатни коктели за најбрзите 50 ...
 • Distrikt Bar & Kitchen, Skopje
 • 17:00:00 , 23 Јун, 2017 до 23:00:00 , 30 Јун, 2017
 • Distrikt Bar & Kitchen
 • 2 доаѓаат, 3 можеби
 • Едукативно забавно Кампување

  Извиднички камп во Охрид. Кампот ќе се одржи во две смени и тоа прва смена 03.07 - 10.07 и втора смена 10.07 - 17.07 . Кампот ке биде во извидничкиот центар во ...
 • Извиднички Центар Охрид - Scout Center Ohrid
 • 07:00:00 , 03 Јул, 2017 до 19:00:00 , 16 Јул, 2017
 • Извиднички Одред Ластовица - Кочани
 • 3 доаѓаат, 0 можеби
 • Jelena Rozga // Kadmo Beach & Club

  *ЈЕЛЕНА РОЗГА* ВO *KADMO BEACH & CLUB* Датумот е 08 јули. Ве покануваме вo KADMO BEACH & CLUB заедно да ги испееме познатите рефрени од песните: "TSUNAMI" ...
 • Kadmo Beach & Club, Ohrid
 • 22:00:00 , 08 Јул, 2017 до 03:00:00 , 09 Јул, 2017
 • Kadmo Beach & Club
 • 85 доаѓаат, 116 можеби
 • Стенд Ап Улици На Скопје 7 Јули Плоштад Вмро Скопје

  СТЕНД АП УЛИЦИ НА СКОПЈЕ 7 ЈУЛИ ПЛОШТАД ВМРО СКОПЈЕ Урнебесна вечер со едни од најдобрите стенд ап комичари на Балканот, Пеѓа Бајовиќ, Срџан Олман, Маријана ...
 • Плоштад ВМРО
 • 21:00:00 , 07 Јул, 2017 до 23:00:00 , 07 Јул, 2017
 • Stand-up Macedonia
 • 20 доаѓаат, 54 можеби
 • Прва Македонска Трансверзала (First Macedonian Traverse)

  ЗАПАДНА МАКЕДОНСКА ТРАНСВЕРЗАЛА или ПРВАТА МАКЕДОНСКА ТРАНСВЕРЗАЛА е планинарска патека која се протега од Љуботен до Охрид. По своите карактеристики тоа е ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 00:00:00 , 07 Јул, 2017 до 18:00:00 , 16 Јул, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 8 доаѓаат, 59 можеби
 • Polar Talks - Angular vs React

  Чест ни е да ве поканиме на првиот од низата настани под името Polar Talks. Како прва тема избравме да се посветиме на една актуелна полемика: Angular vs ...
 • Public Room, Skopje
 • 18:00:00 , 05 Јул, 2017 до 20:00:00 , 05 Јул, 2017
 • Polar Cape Career
 • 24 доаѓаат, 45 можеби
 • Тур: В активном поиске или путешествие с настроением (Дубровник-Будва-Охрид)

  Как много интересных и чудных мест, и везде ж хочется побивать. Прочитать каждую страничку нашей Земли, открывать новые и новые горизонты. Этот тур подарит ...
 • Аккорд-тур, Lviv
 • 13:30:00 , 10 Јул, 2017 до 18:30:00 , 10 Јул, 2017
 • купете билети овде
 • Аккорд-тур
 • 4 доаѓаат, 16 можеби
 • Jukebox2 Release Party 4th of July at Vinyl

  Многу сме возбудени и почестени да ве поканиме секој еден од вас да присуствувате на објавувањето на нашиот проект наречен Џубокс2 на 4ти јули во Винил. Нема ...
 • Винил / Vinyl, Skopje
 • 20:00:00 , 04 Јул, 2017 до 01:00:00 , 05 Јул, 2017
 • Jukebox²
 • 16 доаѓаат, 7 можеби
 • MUSIC
 • Курс за Adobe Illustrator

  Претвори ги твоите идеи во стварност со помош на Illustrator, најкористената алатка од дизајнерите и илустраторите, наменета за креирање на дигитални графички ...
 • Brainster, Skopje
 • 18:00:00 , 04 Јул, 2017 до 21:00:00 , 13 Јул, 2017
 • купете билети овде
 • Brainster
 • 6 доаѓаат, 11 можеби