dRUMELODY vo Skopje

Promocija na noviot album AERO na Saraevskiot electro artist dRUMELODY i dj i vj set... edno poinakvo unikatno pretstavuvanje na tvorestvoto na dRUMELODY, koj ...
 • Minus Eden, Skopje
 • 22:00:00 , 21 Јан, 2017 до 23:59:59 , 21 Јан, 2017
 • Goc Manasievska
 • 7 доаѓаат, 18 можеби
 • Friday SHOT Night with Vlaski

  НајУбави посетители на Магор Кафе Книжарница, чест и задоволство ни е да ви ги претставиме Vlaski Brothers, дуо кое ветува голема забава. Ние ве очекуваме и ...
 • Magor Book Cafe, Skopje
 • 21:00:00 , 20 Јан, 2017 до 01:00:00 , 21 Јан, 2017
 • Marin Djishev
 • 17 доаѓаат, 10 можеби
 • Викенд забава во Мал Алтан

  ★ Овој викенд ве покануваме сите заедно да се забавуваме во Мал Алтан! ★ Повелете на највкусната храна и богат асортиман на пијалоци! Исто така повелете на ...
 • Nacionalen Restoran Mal Altan, Skopje
 • 21:30:00 , 20 Јан, 2017 до 02:00:00 , 21 Јан, 2017
 • Mal Altan
 • 9 доаѓаат, 11 можеби
 • SDWMP ® - Module I - Базични принципи на Системската работа

  The Systemic Dynamics Work Method Program ® Module I - Базични принципи на Системската работа За секој кој сака да стане: Професионалец во системските ...
 • NLP Macedonia - Center for Business Psychology SEE, Skopje
 • 16:00:00 , 27 Јан, 2017 до 20:00:00 , 29 Јан, 2017
 • NLP Macedonia - Center for Business Psychology SEE
 • 7 доаѓаат, 11 можеби
 • Make up Hacks

  Ве покануваме оваа сабота, 21.01, во дистрибутивниот центар на Oriflame на нешто сосема поинакво, нешто што дефинитивно не се пропушта. Драги дами, не е ...
 • Oriflame Skopje
 • 14:00:00 , 21 Јан, 2017 до 15:00:00 , 21 Јан, 2017
 • Oriflameconsultantsmk
 • 15 доаѓаат, 7 можеби
 • Friday w/Bojana Fabel Trio

  Снежен петок меѓу празници... измислен за топло, вкусно, jazzy уживање... Bojana Fabel - Vocals Zoran Pavloski - Bass Filip Dimiškovski - Piano Задолжително ...
 • MKC Club & Restaurant, Skopje
 • 22:00:00 , 20 Јан, 2017 до 01:00:00 , 21 Јан, 2017
 • MKC Club & Restaurant
 • 3 доаѓаат, 12 можеби
 • Есенски обуки за ЕУ фондови и грантови (27/28.01.2017)

  Дадете им можност на вашите идеи да станат реалност! Имате идеја за проект која би имала големо влијание, но немате доволно средства да ја реализирате? Сте ...

  Промоција на седмиот број на Дроги - Политики и практики

  Во октомври 2013 година Здружението ХОПС - Опции за здрав живот Скопје и Коалиција „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници" го објавија ...
 • Healthy Options Project Skopje
 • 13:15:00 , 18 Јан, 2017 до 16:00:00 , 28 Јан, 2017
 • Healthy Options Project Skopje
 • 8 доаѓаат, 8 можеби
 • Утрински Таи Чи со Валентина Манева

  Прекрасна можност еднаш неделно да вежбате Таи Чи Чуан наутро: пријавете се во групата на Валентина Манева, сертифициран инструктор по Таи Чи, со ...
 • СИНО, Skopje
 • 09:30:00 , 25 Јан, 2017 до 11:30:00 , 25 Јан, 2017
 • СИНО
 • 5 доаѓаат, 9 можеби
 • Танцов театар: нови уписи 6+

  Почитувани, Ве известуваме дека во новата сезона (2017) Колективот Ветерница врши уписи по Танцов театар за деца над 6 години. Во зависност од возраста, ...
 • Улица Коста Шахов 7, Скопје, П. Југословенска Репуб. Македонија
 • 18:30:00 , 23 Јан, 2017 до 20:30:00 , 31 Јан, 2017
 • Колектив Ветерница
 • 13 доаѓаат, 5 можеби