Tour De Lake(s)

2 езера на 2 август Овој Илинден подгответе се за велосипедска тура која во еден ден ги обединува Охридското Езеро, Преспанското Езеро и Галичица. Турата е ...
 • City of Ohrid / Град Охрид
 • 08:00:00 , 02 Авг, 2017 до 20:00:00 , 02 Авг, 2017
 • Прв до врв
 • 62 доаѓаат, 470 можеби
 • FIBA U16 Women's European Championship, Division B

  Women’s #FIBAU16Europe Division B will bring together 22 U16 European women’s teams vying to join Europe’s elite. The tournament will take place in Skopje, MKD ...
 • Skopje
 • 17:00:00 , 17 Авг, 2017 до 20:00:00 , 26 Авг, 2017
 • FIBA
 • 14 доаѓаат, 19 можеби