Виз Ер Скопски маратон 2017 / Wizz Air Skopje Marathon 2017

МК / 13-то издание на најмасовната спортска манифестација во Македонија, Виз Ер Скопски маратон, ќе се одржи на 7 мај 2017. На програмата се 4-ри трки: ...
 • Skopski Maraton, Skopje
 • 08:30:00 , 07 Мај, 2017 до 14:00:00 , 07 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • Skopski Maraton
 • 1981 доаѓаат, 2006 можеби
 • 3-тата Меѓународна научна конференција Охридска школа на Правото

  Покана за учество на 3-тата МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА ОХРИДСКА ШКОЛА НА ПРАВОТО на тема: „ЕФИКАСНАТА ЗАШТИТА НА ЧОВЕКОВИТЕ ПРАВА И СЛОБОДИ: РЕАЛНОСТ ИЛИ ...
 • Kongresen centar Ohrid Macedonia
 • 10:00:00 , 12 Мај, 2017 до 13:00:00 , 14 Мај, 2017
 • Iuridica PRIMA
 • 13 доаѓаат, 87 можеби
 • Dragana Mirković 19 Maj / Aca Lukas 20 Maj | Superstar Weekend

  SUPERSTAR WEEKEND САМО ВО СКОПЈЕ ДРАГАНА МИРКОВИЌ И АЦА ЛУКАС ПОДГОТВУВААТ СПЕКТАКУЛАРНИ КОНЦЕРТИ Почитувани, Со задоволство Ве информираме дека Скопје ќе ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 21:00:00 , 19 Мај, 2017 до 23:00:00 , 20 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • Skymusic MK
 • 177 доаѓаат, 172 можеби
 • Otvoranje Na Foto Studio Bido

  Od 30 april 2017 godina vo 17:00 casot, Digital Foto Studio Bido So Novo Ruvo I Nova Lokacija! Trgovski Stokoven Centar Suto Orizari, Ulica Suto Orizari bb Vo ...
 • Foto Bido Skopje, Trgovski Centar Suto Orizari, ulica Shuto Orizari bb (vo sklop na sutka petrol)
 • 17:00:00 , 14 Мај, 2017 до 00:15:00 , 15 Мај, 2017
 • Faris Selmanovic-Imeroski
 • 8 доаѓаат, 2 можеби
 • ”Retro Elektro” 25 Години од Техно Музиката во Македонија

  Сабота (20 маj) Метропoлис Арена во Скопје од 21 часот ќе ги отвори вратите за сите љубители кои сакаат да учествуваат во одбележувањето на 25 годишнината од ...
 • Метрополис арена, Skopje
 • 22:00:00 , 20 Мај, 2017 до 05:00:00 , 21 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • First Midnight Party in Skopje.Legend Forever-Milorad Caik Cajo
 • 22 доаѓаат, 25 можеби
 • Just Me – Инспиративен Фестивал во Охрид

  Ексклузивно – За прв пат во Македонија Фестивал за личен и професионален развој! Just Me – Инспиративен Фестивал во Охрид 25 мај до 28 мај За сите љубопитни ...
 • Hotel Granit - Ohrid, Konjsko
 • 09:00:00 , 25 Мај, 2017 до 16:00:00 , 28 Мај, 2017
 • NLP Macedonia - Center for Business Psychology SEE
 • 5 доаѓаат, 21 можеби
 • Crossing Ancient LAKES

  Crossing 2 natural lakes between 2 National Parks Hiking and exploring the beautiful nature of two National Parks (NP Galichica and NP Pelister) situated at ...
 • Freepass OHRID, Akhris
 • 12:00:00 , 25 Мај, 2017 до 15:00:00 , 02 Јун, 2017
 • Freepass OHRID
 • 2 доаѓаат, 4 можеби
 • Festival Kosta Abrash

  nternational Folklore Festival "Kosta Abrash" is competitive and everything that will be performed is traditional and modern dances and music performed by ...
 • Lake Ohrid
 • 12:00:00 , 26 Мај, 2017 до 15:00:00 , 30 Мај, 2017
 • Folk Postcard
 • 3 доаѓаат, 3 можеби