Маргарета Весна повторно во Скопје

Воведна вечер – дружење и запознавање (петок) 29.09.2017 од 18 до 19 и 30ч. Дружење, запознавање со водителот и техниките, можностите, претстојните ...
 • Ул. Анастас Митрев 19А
 • 18:00:00 , 29 Сеп, 2017 до 21:00:00 , 01 Окт, 2017
 • Амеби / Amebi
 • 8 доаѓаат, 23 можеби
 • Grai, SatanaKozel и Anabioz во Скопје!

  Руските фолк метал групи Грај, Сатанакозел и Анабиоз во Скопје! Со огромно задоволство сакаме да ви претставиме концерт не на еден руски фолк метал бенд. Не ...
 • Rock Club Shadows, Skopje
 • 20:00:00 , 03 Окт, 2017 до 01:00:00 , 04 Окт, 2017
 • Morania Pixie Sephirot
 • 54 доаѓаат, 82 можеби
 • Iff Folk Dance

  International Folklore Festival "Folk Dance" is competitive and everything that will be performed is traditional and modern dances and music performed by folk, ...
 • Ohrid
 • 13:00:00 , 05 Окт, 2017 до 16:00:00 , 09 Окт, 2017
 • Folk Postcard
 • 1 доаѓаат, 4 можеби
 • Bir Başkadır Balkanlar

  “MAKEDONYA – KOSOVA – SIRBİSTAN – BOSNA HERSEK – HIRVATİSTAN – KARADAĞ – ARNAVUTLUK – YUNANİSTAN” Üsküp(2)-Belgrad(1)-Saraybosna(1)-Tribenje(1)–Budva(1)- ...
 • Skopje
 • 23:59:00 , 08 Окт, 2017 до 23:59:00 , 17 Окт, 2017
 • Seyahat Yaşam
 • 1 доаѓаат, 0 можеби
 • STING во Скопје @15.10.2017

  STING ДОАЃА ВО СКОПЈЕ!!! Драги пријатели, Со големо задоволство Ве информираме дека на Македонија ќе и` се случи најголемиот концерт во нејзината досегашна ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 20:00:00 , 15 Окт, 2017 до 22:30:00 , 15 Окт, 2017
 • купете билети овде
 • Avalon Produkcija
 • 6162 доаѓаат, 8073 можеби