Работилница со Илина Ведран

Дали сте подготвени да одите еден чекор повеќе од читање на книги? Она што го гледаме надвор од себе е рефлексија на она кое го носиме во себе.Ако сакаме да ...
 • Tcc Grand Plaza, Skopje
 • 10:00:00 , 27 Мај, 2017 до 18:00:00 , 27 Мај, 2017
 • Ilina Vedran
 • 14 доаѓаат, 81 можеби
 • Мотивациска Работилница за самодоверба и љубов кон себеси

  Драги мои, На ден 27.05.2017 со почеток од 19ч ќе ја одржам мојата следна Вортекс Мотивациска Работилница за самодоверба и љубов кон себеси. Ќе бидат дадени ...
 • Koncept Centar Edna Moze/edna Pravi, Skopje
 • 19:00:00 , 27 Мај, 2017 до 22:00:00 , 27 Мај, 2017
 • Snezana Bilko
 • 13 доаѓаат, 72 можеби
 • 90 години од раѓањето на Димитрие Османли

  29 мај (понеделник) 19:00 ч. Одбележување на Јубилејот „90 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА ДИМИТРИЕ ОСМАНЛИ“ 29 мај (понеделник) 20:00 ч. МИРНО ЛЕТО (А quiet summer) ...

  IУкраѓена Личнос!-Хит Коме(н)дија са Среќко ШОИЌ -Лане Гутовиќ

  Како Среќко Шоиќ се обиде да ја изработи Европската Унија! Урнебесна Комендија УКРАЃЕНА ЛИЧНОСТ го носи на театарската сцена Среќко Шоиќ (во авторство и ...
 • Дом на АРМ, Skopje
 • 20:00:00 , 29 Мај, 2017 до 23:00:00 , 29 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • Stand-up Macedonia
 • 33 доаѓаат, 59 можеби
 • LEPI XHONI (live) vo Radiobar

  Уникатна можност за музичко социјализирање и популаризирање на безобразието (во најпозитивна смисла) , музика ослободена од секојдневната и предвидлива форма , ...
 • RadioBar, Skopje
 • 21:00:00 , 24 Мај, 2017 до 00:00:00 , 25 Мај, 2017
 • RadioBar
 • 31 доаѓаат, 57 можеби
 • MUSIC
 • Мадам Батерфлај - Џ. Пучини \\\ Madama Butterfly - G. Puccini

  \\\ English bellow \\\ МАДАМ БАТЕРФЛАЈ - Џакомо Пучини Опера Национален театар на опера и балет на Албанија Едмонд Доко - диригент, Николин Гуракуќи - ...

  Практична ЦЕФЕ обука за претприемачки вештини

  Нели ви се чини дека животот е се повеќе непредвидлив?Почнувајќи од политичките (не)лидери, промената на социјалните и економските текови, се до промените што ...
 • CEFE Macedonia - ЦЕФЕ Македонија, Skopje
 • 16:00:00 , 22 Мај, 2017 до 20:00:00 , 26 Мај, 2017
 • CEFE Macedonia - ЦЕФЕ Македонија
 • 9 доаѓаат, 67 можеби
 • Just Me – Инспиративен Фестивал во Охрид

  Ексклузивно – За прв пат во Македонија Фестивал за личен и професионален развој! Just Me – Инспиративен Фестивал во Охрид 26 мај до 28 мај За сите љубопитни ...
 • Hotel Granit - Ohrid, Konjsko
 • 09:30:00 , 26 Мај, 2017 до 16:00:00 , 28 Мај, 2017
 • NLP Macedonia - Center for Business Psychology SEE
 • 10 доаѓаат, 62 можеби
 • Без оправдување -моќта на самодисциплината

  Мотивацискиот говор е наменет за учениците, наставниците и родителите. За да бидеме успешни не е потребно да сме родени под среќна звезда, да бидеме богати, ...
 • ООУ "Гоце Делчев"- Центар, Скопје, Skopje
 • 12:00:00 , 30 Мај, 2017 до 13:00:00 , 30 Мај, 2017
 • Nade Molerovich Motivaciski govornik za deca i mladi
 • 6 доаѓаат, 59 можеби
 • Пијано концерт по повод денот на Св. Кирил и Методиј

  Почитувани, Чест и задоволство ни е и оваа година да Ве поканиме со вашето присуство да го збогатите чествувањето на Св. Кирил и Методиј во лулката на ...
 • Собор Святой Софии (Охрид), Ohrid
 • 19:30:00 , 27 Мај, 2017 до 21:30:00 , 27 Мај, 2017
 • Викторија Митеска
 • 32 доаѓаат, 45 можеби
 • *Complete Wing Chun Combat Tournament in Skopje*

  На 28 Мај ќе имате можност да присуствувате на вториот Винг Чун Кунг Фу турнир во Скопје. Турнирот е од презентациски и натпреварувачки карактер, така што ќе ...
 • SKS Karposh, Skopje
 • 11:59:00 , 28 Мај, 2017 до 14:00:00 , 28 Мај, 2017
 • Kalin Biban
 • 34 доаѓаат, 29 можеби