trekking Macedonia Albania

Proponiamo un trekking escursionistico - culturale tra Macedonia ed Albania nei parchi attorno ai laghi di Ocrida e Prespa alle cime Magaro, Pelister e ...
 • Lago di Ocrida, Ohrid
 • 07:00:00 , 26 Авг, 2017 до 18:00:00 , 03 Сеп, 2017
 • Ennio Fabris
 • 2 доаѓаат, 0 можеби
 • Охрид и Албания ПРОМО цена

  Македония и Албания Русе–Охрид-Тирана-Дурас-Битоля-Русе Първи ден: 05:00ч.- Отпътуване от гр. Русе.По пътя кратки почивки. Преминаване гранична проверка ...

  Iff Ohrid Welcame

  International Folklore Festival "Ohrid welcome" is competitive and everything that will be performed is traditional and modern dances and music performed by ...
 • Lake Ohrid
 • 13:00:00 , 15 Сеп, 2017 до 16:00:00 , 19 Сеп, 2017
 • Folk Postcard
 • 2 доаѓаат, 2 можеби
 • 150 за Македонија,за СИТЕ/for Macedonia for Everyone

  „Тие што искусуваат мир внатре во себеси создаваат мирно општество и градат мирна реалност околу нив. Глобалните промени во светот започнуваат од ...
 • Skopje
 • 12:00:00 , 23 Сеп, 2017 до 13:00:00 , 23 Сеп, 2017
 • Joko Veso
 • 19 доаѓаат, 24 можеби
 • 8th Balkan Conference in Informatics BCI 2017

  BCI2017 will be held on September 20-23, 2017 at the Faculty of Computer Science and Engineering of the University “Saints Cyril and Methodius” of Skopje, one ...

  Конференция, посветена на Охридския апостол

  Конференцията ще се проведе със съдействието на Факултета по славянски филологии и на ФНИ към СУ на 20 и 21 септември 2017 г. в Софийския университет. Тя е ...
 • СУ "Св. Климент Охридски", Sofia
 • 09:00:00 , 20 Сеп, 2017 до 19:00:00 , 21 Сеп, 2017
 • Polq Pavlova
 • 6 доаѓаат, 26 можеби
 • Global HR Summit Skopje

  P World и kariera.mk Со задоволство Ве покануваат на Global HR Summit Skopje на 29ти септември во Скопје. Станете дел од најголемиот настан за човечки ...
 • Skopje, Macedonia
 • 09:00:00 , 29 Сеп, 2017 до 17:00:00 , 29 Сеп, 2017
 • купете билети овде
 • P World
 • 35 доаѓаат, 206 можеби
 • Business Run 2017

  Team Building Relay 4 x 2KM | Тим-билдинг штафета 4 х 2КМ Повеќе детали следуваат наскоро...
 • Skopje
 • 10:00:00 , 01 Окт, 2017 до 12:00:00 , 01 Окт, 2017
 • Прв до врв
 • 41 доаѓаат, 148 можеби
 • ”Retro Elektro” 25 Години од Техно Музиката во Македонија

  Сабота (20 маj) Метропoлис Арена во Скопје од 21 часот ќе ги отвори вратите за сите љубители кои сакаат да учествуваат во одбележувањето на 25 годишнината од ...
 • Метрополис арена, Skopje
 • 21:00:00 , 30 Сеп, 2017 до 04:00:00 , 01 Окт, 2017
 • купете билети овде
 • First Midnight Party in Skopje.Legend Forever-Milorad Caik Cajo
 • 43 доаѓаат, 113 можеби
 • One Love Tour / Skopje

  Ви ја претставуваме “One Love” турнејата! Преку музиката на групи и изведувачи од двете соседни, блиски земји, со многу сличен јазик, ќе Ви докажеме дека ...
 • Skopski Saem - Hala 5
 • 20:00:00 , 30 Сеп, 2017 до 01:00:00 , 01 Окт, 2017
 • купете билети овде
 • One Love Tour MK
 • 29 доаѓаат, 18 можеби