ОБУКА за практично сметководство: прв час

Почеток на пролетниот циклус ОБУКИ за ПРАКТИЧНО СМЕТКОВОДСТВО. Сметководството е комплексна материја поврзана со даночната и правна рамка која ги регулира ...
 • Булевар Јане Сандански, Скопје, П. Југословенска Репуб. Македонија
 • 16:00:00 , 07 Мар, 2017 до 20:00:00 , 07 Мар, 2017
 • купете билети овде
 • Конто Профит
 • 5 доаѓаат, 52 можеби
 • Тур: SPO В активном поиске или путешествие с настроением (Дубровник-Будва-Охрид)

  Как много интересных и чудных мест, и везде ж хочется побивать. Прочитать каждую страничку нашей Земли, открывать новые и новые горизонты. Этот тур подарит ...
 • Аккорд-тур, Lviv
 • 09:00:00 , 04 Мар, 2017 до 12:00:00 , 04 Мар, 2017
 • купете билети овде
 • Аккорд-тур
 • 4 доаѓаат, 15 можеби
 • Ектопични и импактирани заби од комплексен до едноставен случај

  Денес ортодонтите покрај тоа што се одговорни за составање на хармонија и стабилност во функционалноста на ортогнатниот систем, стојат и зад креирањето на ...
 • Tcc Grand Plaza, Skopje
 • 08:30:00 , 04 Мар, 2017 до 16:00:00 , 04 Мар, 2017
 • Веледрогерија & Едукативен центар ОРТО ДЕНТА ЕС
 • 5 доаѓаат, 6 можеби
 • Obuka Training for Registered Behavior Technicians

  Македонска национална коалиција на граѓански организации за унапредување и заштита на правата на лицата со аутизам организира сертифицирана обука за работа ...
 • Skopje
 • 09:00:00 , 16 Мар, 2017 до 17:00:00 , 25 Мар, 2017
 • Sojuz na defektolozi na R.Makedonija
 • 25 доаѓаат, 33 можеби
 • ”Retro Elektro” 25 Години од Техно Музиката во Македонија

  Сабота (11 март) Метроплис Арена во Скопје од 21 часот ќе ги отвори вратите за сите љубители кои сакаат да учествуваат во одбележувањето на 25 годишнината од ...
 • Метрoполис Арена 11 март(сабота)
 • 21:00:00 , 11 Мар, 2017 до 05:00:00 , 12 Мар, 2017
 • купете билети овде
 • First Midnight Party in Skopje.Legend Forever-Milorad Caik Cajo
 • 19 доаѓаат, 18 можеби
 • Chippendales во Скопје/20ти март 2017/ Александар Палас

  ЕКСКЛУЗИВНО ОД ЛАС ВЕГАС ВО СКОПЈЕ: CHIPPENDALES ЗА ПРВ ПАТ ВО МАКЕДОНИЈА! Почитувани, Задоволство ни е да Ви најавиме дека најголемата стрип танчерска трупа ...
 • Hotel Aleksandar Palace, Skopje
 • 21:00:00 , 20 Мар, 2017 до 23:00:00 , 21 Мар, 2017
 • купете билети овде
 • Avalon Produkcija
 • 424 доаѓаат, 692 можеби
 • Swans @ MKC in Skopje, Macedonia

  Lineup: ----------------- Swans http://bnds.in/zw6xEQ Buy Tickets: Find Local Concerts: http://bnds.in/jlStT0
 • 19:00:00 , 24 Мар, 2017 до 22:00:00 , 24 Мар, 2017
 • Bandsintown
 • 15 доаѓаат, 10 можеби
 • 20 years of Apocalyptica live in Skopje/05 april 2017/ Vip Arena

  ПРАЗНИК ЗА ПУБЛИКАТА НА APOCALYPTICA И METALLICA И ЗА ЦЕЛАТА УРБАНА МАКЕДОНИЈА: APOCALYPTICA plays METALLICA by four cellos во Скопје! Почитувани, Огромно ...
 • Спортски Центар Борис Трајковски, Skopje
 • 20:00:00 , 05 Апр, 2017 до 23:00:00 , 05 Апр, 2017
 • купете билети овде
 • Avalon Produkcija
 • 1254 доаѓаат, 2012 можеби
 • All Inklusive Yoga retreat

  Forkæl dig selv med luksuroøst ALL INKLUSIVE Yoga retret til balkans perlen Makedonien. *Ashtanga Vinyasa yoga *Hatha yoga * Mindfulness *lækker mad ...
 • Ohrid
 • 16:00:00 , 12 Апр, 2017 до 19:00:00 , 19 Апр, 2017
 • Art of Yoga
 • 1 доаѓаат, 11 можеби