Тур: В активном поиске или путешествие с настроением (Дубровник-Будва-Охрид)

Как много интересных и чудных мест, и везде ж хочется побивать. Прочитать каждую страничку нашей Земли, открывать новые и новые горизонты. Этот тур подарит ...
 • Аккорд-тур, Lviv
 • 09:30:00 , 23 Авг, 2017 до 16:30:00 , 23 Авг, 2017
 • купете билети овде
 • Аккорд-тур
 • 4 доаѓаат, 17 можеби
 • Galoski at TBA

  Follow me on https://www.instagram.com/aleksandargaloski/
 • Skopje
 • 22:00:00 , 26 Авг, 2017 до 01:00:00 , 27 Авг, 2017
 • Galoski
 • 1 доаѓаат, 4 можеби
 • Iff The Duel

  International Folklore Festival "The Duel" is competitive and everything that will be performed is traditional and modern dances and music performed by folk, ...
 • Lake Ohrid
 • 13:00:00 , 25 Авг, 2017 до 16:00:00 , 29 Авг, 2017
 • Folk Postcard
 • 2 доаѓаат, 3 можеби
 • trekking Macedonia Albania

  Proponiamo un trekking escursionistico - culturale tra Macedonia ed Albania nei parchi attorno ai laghi di Ocrida e Prespa alle cime Magaro, Pelister e ...
 • Lago di Ocrida, Ohrid
 • 07:00:00 , 26 Авг, 2017 до 18:00:00 , 03 Сеп, 2017
 • Ennio Fabris
 • 2 доаѓаат, 0 можеби
 • One Love Tour MK / Ohrid

  Ви ја претставуваме “One Love” турнејата! Преку музиката на групи и изведувачи од двете соседни, блиски земји, со многу сличен јазик, ќе Ви докажеме дека ...
 • Plaza Park Ohrid
 • 21:00:00 , 26 Јул, 2017 до 02:00:00 , 27 Јул, 2017
 • купете билети овде
 • One Love Tour Makedonija
 • 1 доаѓаат, 0 можеби
 • Охрид и Албания ПРОМО цена

  Македония и Албания Русе–Охрид-Тирана-Дурас-Битоля-Русе Първи ден: 05:00ч.- Отпътуване от гр. Русе.По пътя кратки почивки. Преминаване гранична проверка ...

  „Иван се враќа дома” - Фестивал на претстави од Иван Поповски

  Еден од најреномираните московски театри „Мастерскаја П. Фоменко”, од 16 до 23 септември, на сцената на МНТ, ќе го прикаже фестивалот на претстави од режисерот ...
 • Македонски Народен Театар, Скопје
 • 17:59:00 , 16 Сеп, 2017 до 21:00:00 , 23 Сеп, 2017
 • Иван се враќа дома
 • 110 доаѓаат, 197 можеби
 • „Алиса зад огледалото" во режија на Иван Поповски

  Театарот „Мастерскаја П. Фоменко” од Москва, на 16 и 17 септември со почеток во 18.00 часот, на сцената на МНТ ќе ја прикаже преставата „Алиса зад огледалото" ...
 • Македонски Народен Театар, Скопје
 • 18:00:00 , 16 Сеп, 2017 до 21:00:00 , 16 Сеп, 2017
 • Иван се враќа дома
 • 70 доаѓаат, 181 можеби
 • „Алиса зад огледалото" во режија на Иван Поповски

  Театарот „Мастерскаја П. Фоменко” од Москва, на 16 и 17 септември со почеток во 18.00 часот, на сцената на МНТ ќе ја прикаже преставата „Алиса зад огледалото" ...
 • Македонски Народен Театар, Скопје
 • 18:00:00 , 17 Сеп, 2017 до 21:00:00 , 17 Сеп, 2017
 • Иван се враќа дома
 • 57 доаѓаат, 164 можеби