Дрво на животот водена медитација

Почитувани пријатели, ~~~Ве покануваме на едночасовна медитативна сеанса. Преку креативна визуализација ќе го запознаете сопственото дрво на животот. Тоа„ дрво ...
 • Body Leaders, Skopje
 • 18:00:00 , 25 Мај, 2017 до 19:00:00 , 25 Мај, 2017
 • Body Leaders
 • 2 доаѓаат, 6 можеби
 • ОБУКА за стекнување „Лиценца за физичко обезбедување“

  Комората на Република Македонија за приватно обезбедување, организира ОСПОСОБУВАЊЕ за ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ за стекнување со ЛИЦЕНЦА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ во градот ...
 • Skopje
 • 08:00:00 , 29 Мај, 2017 до 23:00:00 , 03 Јун, 2017
 • Комора на Република Македонија за приватно обезбедување
 • 5 доаѓаат, 4 можеби
 • Latino Koktel Cetvrtok

  Продолжуваме со Коктел Латино Четврток со Пандеиро. Сите детали се познати, не мора да се додава ништо ново. Повелете сите кои сакате да уживате во духот на ...
 • Gnezdo Kitchen Bar, Skopje
 • 21:00:00 , 25 Мај, 2017 до 23:59:00 , 25 Мај, 2017
 • Gnezdo Kitchen Bar
 • 1 доаѓаат, 5 можеби
 • Церемонијална промена на знамето пред Собранието на РМ

  Овој петок, на 26 мај 2017 година, припадниците на батаљонот за почести на Армијата на Република Македонија ќе извршат промена на знамето пред Собранието на ...
 • Собрание На Република Македонија, Skopje
 • 11:45:00 , 26 Мај, 2017 до 12:00:00 , 26 Мај, 2017
 • Знаме на Република Македонија
 • 1 доаѓаат, 3 можеби
 • BLUES NIGHT featuring InTheMood

  ***PROMO*** - Corona + Tequila °170мкд° - 4 JAGERBOMBS+RedBull °299мкд° - GUINNESS °180мкд° - Бокал Skopsko (1,5L)+помфрит °299° - Jack Daniel's флаша 0.5L ...
 • Studio Pub, Skopje
 • 21:30:00 , 26 Мај, 2017 до 13:00:00 , 27 Мај, 2017
 • Studio Pub
 • 1 доаѓаат, 1 можеби
 • Ѓурологија во Скопје

  НАЈГЛЕДАНИОТ СТЕНД-АП ПРОЕКТ НА БАЛКАНОТ „ЃУРОЛОГИЈА“, ДОАЃА ВО СКОПЈЕ! Почитувани, После Chippendales, Авалон Продукција со задоволство Ви го најавува ...
 • Makedonska Opera i Balet - Macedonian Opera and Ballet, Skopje
 • 21:00:00 , 05 Јун, 2017 до 23:00:00 , 06 Јун, 2017
 • купете билети овде
 • Avalon Produkcija
 • 74 доаѓаат, 252 можеби
 • ВИДЕО ИГРА

  Диригент: Тимоти Редмонд (Велика Британија) Програма: Музика од најпознатите видео игри, меѓу кои и од: Final Fantasy, Legend of Zelda, Super Mario, Angry ...
 • Makedonska Filharmonija, Skopje
 • 20:00:00 , 01 Јун, 2017 до 23:00:00 , 01 Јун, 2017
 • Makedonska Filharmonija
 • 84 доаѓаат, 179 можеби