ЛА, ЛА, ЛА… (Балетска премиера)

Локација: Плато на МОБ (Плоштад Мајка Тереза) Кореограф: Саша Евтимова Музика: Драган Ѓаконовски-Шпато, Тодор Бојаџиев, Дуке Бојаџиев Идеја за костими : Саша ...
  • Плоштад Мајка Тереза, Skopje
  • 21:00:00 , 01 Јул, 2017 до 22:30:00 , 01 Јул, 2017
  • купете билети овде
  • Makedonska Opera i Balet - Macedonian Opera and Ballet
  • 29 доаѓаат, 75 можеби