Сомнително лице

Автор: БРАНИСЛАВ НУШИЌ Режисер: СИНИША ЕВТИМОВ УЛОГИ Александар Микиќ – Јеротие Пантиќ Оливер Митковски – Виќа Софиа Насевска Трифуновска – Марица Никола ...

Skopje Jazz Festival Annual Party with Sethstat

Традиционална постноводишна забава на Скопскиот џез фестивал со промоција на новите календари за 2017 и концерт на Сетстат. СЕТСТАТ: Владан Дробицки – ...
 • Menada, Skopje
 • 21:30:00 , 26 Јан, 2017 до 01:00:00 , 27 Јан, 2017
 • Skopje Jazz Festival
 • 128 доаѓаат, 316 можеби
 • Не се клади на Енглези

  Автор: ВЛАДИМИР ЃУРЃЕВИЌ Режисер: СИНИША ЕВТИМОВ Претстава која го третира феноменот „спортско обложување“. Текстот во суштина се занимава со прицините и ...

  Животот е прекрасен

  „Ова не е претстава за самоубиството, не е пиеса за смртта, туки за еден човек кој повторно го открива животот, открива колку животот е прекрасен. Еден човек ...

  Млади за Скопје #4 - Концерт на The Planktons

  Cóntact 59 ✔️ Metanoia ✔️ Мариналеда ✔️ Наредни во шаблонот на концерти #МладиЗаСкопје се The Planktons. Што е Млади за Скопје? Серијал на концерти на кои ...
 • Младински Културен Центар, Skopje
 • 21:00:00 , 27 Јан, 2017 до 01:00:00 , 28 Јан, 2017
 • Млади за Скопје
 • 89 доаѓаат, 242 можеби
 • Госпоѓа министерка 150-та изведба

  Автор: БРАНИСЛАВ НУШИЌ Режисер: НАТАША ПОПЛАВСКА УЛОГИ Весна Петрушевска – Живка Министерка Нино Леви – Вујко Васа Јелена Јованова/Драгана Костадиновска – ...

  Да го поздравиш и да ми го бациш

  Режија: Билјана Радиноска Играат: Ненад Митевски Наташа Петровиќ Бојан Кирковски Симона Спировска Дизајн на плакат: Магдалена Дилевска Резервации на: ...
 • МКЦ, Skopje
 • 21:00:00 , 23 Јан, 2017 до 23:59:59 , 23 Јан, 2017
 • Да го поздравиш и да ми го бациш
 • 54 доаѓаат, 192 можеби
 • Театарска претстава
 • Арт терапија и примена кај деца со посебни потреби

  Сертифицирана семинар-работилница во соработка со Бугарската асоцијација за Арт Терапија (БААТ) www.arttherapy-bulgaria.org. и Асоцијација за правата на деца ...
 • Faculty of Philosophy - Skopje
 • 09:00:00 , 28 Јан, 2017 до 20:00:00 , 29 Јан, 2017
 • Asocijacija Lastovica
 • 66 доаѓаат, 177 можеби
 • Нокаут во Станица 26

  26 Јануари 2017 - четврток НОКАУТ ТОЧКА ДРУЖБА ТОЧКА МК Промоција на новиот веб сајт и старт на јубилејна турнеја. специјални гости ИГОР ЏАМБАЗОВ и GURU HARE ...
 • Станица 26, Skopje
 • 22:30:00 , 26 Јан, 2017 до 04:00:00 , 27 Јан, 2017
 • Станица 26
 • 52 доаѓаат, 171 можеби
 • Чикаго

  Текст: Фред Еб и Боб Фоси, Композитор: Џон Кандер, Текст на песни: Фред Еб Базирано по драмата Чикаго од Маурин Далас Ваткинс Режисер: Наташа Поплавска ...

  Јануарско искачување на Меденица (2.163мнв)

  На 29 Јануари 2017 год. ДПС Трансверзалец организира зимско искачување на врвот Меденица (2.163мнв). Меденица со 2.163 метри е највисок врв на планината ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 05:00:00 , 29 Јан, 2017 до 20:00:00 , 29 Јан, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 33 доаѓаат, 132 можеби
 • Нашиот клас

  Режија: Владимир Милчин Играат: Драган Довлев Владимир Лазовски Предраг Павловски Бојан Кирковски Ненад Митевски Мики Анчевски Мартин Јорданоски Наташа ...
 • Театар За Деца И Младинци Скопје, Skopje
 • 20:00:00 , 25 Јан, 2017 до 23:59:59 , 25 Јан, 2017
 • Нашиот Клас
 • 26 доаѓаат, 96 можеби
 • Театарска претстава
 • Брачна игра

  Според Едвард Олби Режисер: Тони Михајловски Улоги: Џилијан - Весна Петрушевска Џек - Игор Џамбазов „БРАЧНА ИГРА“ МИРИСА НА НЕШТО ЕПТЕН ЛИЧНО Брачна ...

  146-D Galaxy Connection

  °•°•○●○●□■□■ LOOMYNUM ART CLUB ■□■□●○●○•°•° Имплицитна 146-Д галактичка конекција во експлицитно место на земјината топка. Конверзијата со универзумот научно ...
 • Kapan Han, Skopje
 • 23:00:00 , 22 Јан, 2017 до 05:00:00 , 23 Јан, 2017
 • Monika Jovanovska
 • 44 доаѓаат, 61 можеби
 • Само преку развој до успех и среќа!

  Секој човек има право да живее среќен и успешен живот. Во исто време живеењето и работењето во денешното секојдневие носи големи предизвици. Она што останува ...
 • Бул. Јане Сандански, Број 111, нас. Аеродром, СКОПЈЕ
 • 10:00:00 , 28 Јан, 2017 до 18:00:00 , 29 Јан, 2017
 • купете билети овде
 • Симбиотика - Институт за индивидуален и организациски развој
 • 13 доаѓаат, 73 можеби
 • 25th Mens' Handball World Championship France 2017

  На 11 Јануари започнува светското првенство во ракомет мажи кое ќе се одржи во Франција! - Македонија - Тунис (12 Јануари 17:45) - Ангола - Македонија (14 ...
 • Galerija Caffe, Skopje
 • 08:45:00 , 11 Јан, 2017 до 11:00:00 , 24 Јан, 2017
 • Galerija Caffe
 • 19 доаѓаат, 61 можеби
 • Промоција на првиот број на студентското списание 'Axios'

  Почитувани, Студентското археолошко здружение "Аксиос" - Скопје со големо задоволство Ве поканува на промоцијата на првиот број од меѓународното електронско ...
 • Faculty of Philosophy - Skopje
 • 12:00:00 , 26 Јан, 2017 до 14:30:00 , 26 Јан, 2017
 • Студентско Археолошкo Здружение 'Аксиос' - Скопје
 • 23 доаѓаат, 54 можеби